Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Online coaching

Trainen kan iedereen, goed trainen is iets compleet anders. Om een bepaald doel te bereiken is het noodzakelijk om het gewenste resultaat gestructureerd aan te pakken. Dat houdt in om het gewenste resultaat te bekijken, dit op te delen is tussen doelen en daarvoor samen een plan uit te stippelen.

De doelen

In overleg is het mogelijk om voor een groot aantal sporten de doelen te realiseren. Dit zal in een eerste gesprek naar voren komen en in dat gesprek zal al een globale planning uitgestippeld worden. Hierin zal ook naar voren komen hoe vaak gewenst er een overleg moment zal zijn. Deze momenten zijn belangrijk om de tussen doelen die gesteld zijn tussentijds aan te passen.

Trainingsmethoden

Om goed structuur aan te brengen in trainingen is het handig om gebruik te maken van verschillende trainingsmethoden. Voorbeelden hiervan zijn trainingen gebaseerd op hartslag, vermogen of pace. Afhankelijk van de sport en de kennis van de sporter is het mogelijk om de trainingen te baseren op wat het beste aansluit bij het individu.

De schema’s kunnen per 4 weken worden opgesteld. En dit vormt dan de leidraad voor de komende maanden. Afhankelijk van de vooruitgang en afgesproken aanpassingsmomenten kunnen hier dan nog wijzigingen in komen tijdens de 4 weken.

Prijzen

De prijzen voor de online coaching zijn:

Maandelijks:€40,-
3 Maanden:€105,-
(€35,- per maand)
6 Maanden:€180,-
(€30,- per maand)

Laten we samen het verschil maken

%d bloggers liken dit: