Personal training

Graag aan je gezondheid willen werken maar het lukt maar steeds niet? Of na een tijd sporten nog steeds geen vooruitgang geboekt? Samen gaan we aan de slag om het beste eruit te halen!

Services

Gezondheidscheck

Met een gezondheidscheck brengen we in kaart hoe het gesteld is met onder andere je:
– Vetpercentage
– Spiermassa
– BMI
– Uithoudingsvermogen

Vanuit deze bevindingen wordt er een persoonlijk advies gegeven in combinatie met een trainingsplan voor de komende 6 weken.

Zwemtraining

Zwemmen is een lastige sport om onder de knie te krijgen. Dit komt voornamelijk doordat techniek 80% van het zwemmen is. Het zwemmen is daardoor bij Sport met Beleid ook opgedeeld in 2 verschillende categorieën. Deze categorieën zijn: Techniek training en Normale training. Daarnaast is het ook nog mogelijk om bijscholing te krijgen voor zwemles, of wanneer u altijd al hebt willen leren zwemmen maar het niet aandurft dit te doen in een grote groep.

Individuele begeleiding

Graag meer begeleiding gewenst bij het sporten? Dan is de 1 op 1 training een uitkomst. Bij dit traject zal er in eerste instantie ook een gezondheidscheck uitgevoerd worden om te kijken naar de begin situatie. Daarbij worden ook de doelstellingen en barrières in kaart gebracht. Hierna wordt er samen gewerkt om deze doelstellingen te behalen.

Beweeg en leefstijl advisering

Het beweeg en leefstijl programma is een programma waarbij er intensieve samenwerking plaatsvindt. Hierbij wordt u niet alleen geholpen bij het veilig sporten maar worden alle aspecten die invloed hebben op het gezond zijn aangepakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Stress, voeding en mentale gezondheid.

De minimale duur van de beweeg en leefstijl advisering is 2 maanden. Hierbij wordt er gekeken naar de hoeveelheid gewenste contact momenten.

Gezondheidscheck€50,-
Personal Training Individueel (per uur)€35,-
Personal training 2/3 tal (per uur)€45,-
Zwemtechniektraining (per uur)€40,-
Beweeg en Leefstijl adviseringNeem contact op voor meer informatie

Laten we samen iets geweldigs opbouwen.

%d bloggers liken dit: