Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Over

Mijn naam is Sverre Eschweiler en woonachtig in Den Burg. Mijn hele jeugd heeft in het teken gestaan van zwemmen. Na 5x Nederlands Kampioen op de rugslag te zijn geworden in 2010 heb ik mij weten te plaatsen voor de Europese Jeugd Kampioenschappen in Helsinki Finland. Na deze Kampioenschappen heb ik 2 jaar lang deel uitgemaakt van de Nationale Kernploeg. 

In 2012 ben ik uiteindelijk naar Groningen verhuisd om te gaan studeren aan de HanzeHogeschool. Hier heb ik succesvol mijn opleiding Sport, Gezondheid en Management afgerond in 2017. Tijdens deze jaren heb ik altijd nog actief gezwommen. Na 4 jaar studie heb ik besloten in 2016 om mij meer te gaan richten op mijn studie en minder te gaan zwemmen. Hierdoor ben ik toen gestopt met competitief zwemmen. Daarna ben ik mij meer gaan verdiepen in andere sporten en ben ik ook begonnen met wielrennen.

Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende projecten gedraaid. Het eerste project was een diagnose van een vereniging en kijken waar kansen voor de organisatie liggen. Hierbij merkte ik dat ik hier helemaal mijn ei in kwijt kon en energie kreeg van deze projecten. Daarnaast heb ik verschillende evenementen georganiseerd waaronder de voorrondes van Mission Olympic in Groningen. Tijdens mijn specialisatie heb ik me meer verdiept in het opstellen van gemeentelijk beleid en dat heeft geresulteerd in het huidige sportbeleid op Texel. 

Mijn missie is om voor iedereen sporten mogelijk en leuk te maken. Het beste uit jezelf te halen. Dit doormiddel van een flexibele aanpak en goede ondersteuning. 

%d bloggers liken dit: