Zwem techniek trainingen

Al sinds jong af aan ben ik actief binnen het zwemmen. Tot 2016 zelf als zwemmer en sinds 2017 als trainer. Nadat ik gestopt was in 2016 was er voor mij niet heel veel motivatie meer om me naar het zwembad te begeven. Echter kreeg ik toen de vraag of ik een jong iemand af en toe training kon geven en dat veranderde in iets wekelijks.

Na in 2019 ook wat clinics te hebben gegeven besloot ik om er meer mee te gaan doen. Aangezien ik er toen achter kwam dat mensen te moeilijk nadenken over de slagen. De techniek van slagen is lastig, maar door kleine aanpassingen kom je al een heel eind. En daarbij moet er in het achterhoofd gehouden worden dat niemand een ‘’perfecte’’ slag kan zwemmen. En hier komt mijn blik naar voren.

Voor alle slagen is het mogelijk om te werken aan de techniek en het is natuurlijk afhankelijk van wat er gevraagd wordt. Voor elk doel is er wel iets te doen. Wil je een triatlon gaan doen en kan je nog niet goed zwemmen? Of wil je gewoon rustig je baantjes trekken als fitness. Voor iedereen is wel iets te winnen.

Komende weken zal ik via deze manier de verschillende slagen iets meer belichten en een omschrijving geven. Wil je weten hoe ik jou kan helpen binnen het zwemmen? Neem gerust contact op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: